Zoes och min tillvaro är att bara vara för tillfället!



Zoe är tillbaka i fart efter operationen men vi gör inte mycket alls för tillfället!

Nä, vi gör faktiskt ingenting mer än att gå i skogen. Eller gör vi nåt mer? Nä, absolut ingenting!

Ingen träning av någon sort, inget på gården, inget inne och inget på klubben. Så här lite har vi inte gjort så många gånger förut. Vi brukar ju i alla fall alltid göra några grejer eller trix inne åtminstone men nu är det nada.
Luften har verkligen gått ur mig och jag har ingen ork eller lust att göra någonting med Zoe just nu. Hon är min älskling fortfarande förstås men alla problem med hennes hälsa, träningar och tävlingar, har satt sig i huvudet på mig och jag har totalt tappat sugen. 

Jag kommer inte att ta med henne på tävlingslydnadskursen inne i Södertälje hundhall som jag går på på onsdag men hon får följa med på fritt-följ kursen på Södertälje bk i alla fall. Ingen vits att gå en sån kurs utan henne. Det får bli som det blir.

Hur ser framtiden ut för oss då?

Jag tänker att vi bara kommer att ta det lugnt med träningen. Kanske köra lite då och då bara. Alla tävlingar är avbokade, både rallylydnad och lydnad. Tror att jag får pengarna tillbaka från alla eftersom Zoe blivit opererad.
Sen får jag se hur hon är framåt vårkanten om vi skall tävla då eller om jag får vänta ännu längre på att min lilla barnsliga flicka ska mogna på sig och stressa ner.

Det är jättetråkigt att vi inte lyckades med det jag tänkt och tyvärr känns det nu som om allt jag gjort och all träning vi lagt ner inte har lett någonstans, över huvud taget. Alltså, visst, jag vet att vi kommit sjukt långt jämfört med var vi varit, sjuukt långt, men ändå känns det som ett misslyckande när det faktiskt gått så bra som det gjort emellanåt och att vi sen har tappat det vartefter mer och mer efter maj.
Jag får förstås sätta det här i relation till allt vi inte kunde göra förut för att hon var så jäkla galen, stressad och upphetsad och allt vi ändå kan göra nu men ändå… jag vet ju hur duktig hon är och vad hon kan och det är synd att vi inte kan fortsätta med det p g a hennes stress. 

Men nu får vi bara gosa (med en hund som inte gillar att gosa ha ha) och ha det bra tillsammans så få vi se tiden an och se vad som händer. Egentligen ingenting att fundera på nu i alla fall. Zoe måste få stressa mindre en längre period.

Nu är det bara att vänta på att suget skall komma tillbaka så om nån har sett det så skicka det till mig, tack!

 

Eller förresten! Kom på att vi kör lite Nosework här på gården.?

Zoe kör nosework

spacer

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.