Onlinelydnaden avklarad

Då är onlinelydnaden avklarad och vi har fått resultaten.

Zoe och jag kom på en andra plats med 252 poäng av 300 möjliga! Yippiieee!
Vi fick ett 1:a pris poängmässigt då vi kom över gränsen på 236. Superkul!

Som vanligt så är det fria följet som drar ner resultaten. Vi fick bara en sexa vilket ger 18 poäng av 30 möjliga så där tappar vi hela 12 poäng. Men i övrigt så fick vi mest 9:or, sen en 10:a, och på vårt sämsta moment, apporteringen, fick vi en 7:a. Alltså var här det väldigt, väldigt bra gjort av oss!

Bara för att det var en onlinetävling så var domarens utvärdering inte på något sätt mildare än på en vanlig tävling, kanske t o m hårdare eller iaf minst lika hård som en vanlig. Vet inte om domaren gör det med här går det ju att köra repris också.

Det är alltid kul att se domarens kommentarer om hur dom uppfattar oss och vår prestation. Detta var denna domarens kommentar.
Trevligt samarbete, förig glad hund, duktig lugn förare. Lycka till!

Det värmer i hjärtat att läsa sånt.
Ibland blir jag faktiskt gladare av fina, positiva kommentarer av domaren än av poängen i helhet eftersom Zoe är en så extrem hund att jobba med. Allra roligast är att dom ser att Zoe är glad och att vi tycker det är roligt att vara tillsammans.

Så nu är det nya mål, nya onlinetävlingar. Denna gång för Cara och mig.

Denna lydnadstävling är mer som en tävling för att se var man själv står. Den kommer inte att läggas ut i en facebookgrupp utan man mailar in en länk på filmen och får bedömning av en domare och får sedan protokollet mailat.

Sen när jag ändå är i farten så anmälde jag Cara och mig till en rallylydnadstävling också men denna skall filmas och läggas ut på fejjan som en ”riktig” onlinetävling.

De här onlinetävlingarna håller mig fokuserad och jag behöver anstränga mig inför ett specifikt mål och inte bara flumma runt i träningen. Sen är jag ju en tävlingsmänniska uti fingerspetsarna också. Kan ju vara en orsak också ha ha.

spacer

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.