Nu blir det en lugn vinter med ryggoperation på agendan!Efter en smärtsam undersökning idag så blev det bestämt att jag skall steloperera min rygg nu i höst.

Tänk att man kan längta till en operation, ja inte själva operationen förstås men det som förhoppningsvis blir effekten av den. En frisk rygg!!!
Kommer bli så jäkla bra, hoppas jag i alla fall.

All träning med Zoe och all motion med henne kommer jag kunna speeda upp lite och inte gå som en irriterande långsam snigel bakom henne. Blir så bra!
Sen är det ju så att det kommer inte bli bra förrän framåt våren, för det är tydligen lång rehab på det, så jag får ju ge mig till tåls men den som väntar på något gott…

Jag tycker också att timingen är perfekt. På vintern är ju det här jäkla mörkret här ändå och förstör för utelivet så då kan man ju lika bra uggla in sig och ta det lugnt under tiden. 

Det här kommer försåts få konsekvenser för Zoe då jag inte kan gå ut med henne under en lång period, hur lång vet jag inte, men jag tänker att vi kan träna mycket hemma på gården. Gården är stor och jag har träningsgrejer hemma så det funkar samt att vi kan leka lekar som ger henne motion också. Jag kan t o m lägga spår på gården. Sen får gubben ta ut henne på nån löprunda då och då också så det ordnar sig nog. Blir dock inte så jättemycket socialträning men så fort jag kan köra bil så åker vi iväg och tränar det också.

Skönt att det äntligen ska bli ordning på min rygg! Jag längtar…

 

spacer

2 comments on “Nu blir det en lugn vinter med ryggoperation på agendan!

 1. Mona Selin

  Hej på sig mina hjärtevän❤
  Äntligen har jag lyckats med bedriften att få tanke till handling! Såå många gånger jag tänkt på dig, och att nu ska jag gå in på din blogg och läsa…….IDAG!!!! hände DET, och får då läsa att du ska steloperera dig!! Det har inte jag fått till mig, när ska detta ske? och var, i Strängnäs Eller? Hoppas nu av hela mitt hjärta att du blir så bra o h smärtfri som du hoppas och förväntar dig, och att du nu gör ALLT vad du kan för att ”ladda upp” inför och efter operation, men såklart gör du det, för att så snart det bara går, nå målet, DU är ju värsta grymma tjejen det vet jag Ju! ❤
  På tal om att ladda upp inför operation, så har jag gjort det nu hela hösten med div. rörelser varje morgon, inför byte av knäled. I tisdags var jag hela dagen på inskrivning inför operation den 28/11, när det nästan var dags att få gå hem för dagen, fick jag träffa en läkare, han lyssnade på hjärta o lungor, jaaaaaaaaa sa han, jag hör ett blåsljud på hjärtat, det måste vi utreda, vi måste göra ett ultraljud på hjärtat INNAN det kan bli operation!!!! Så jag ströks från listan!! Snacka om antiklimax!!! Så nu vet jag inte nått, det är ju klart att det är bra att dom är noga, det är bara att göra övningarna o bita ihop och se glad ut.?
  Vart släktträffen lyckad, det var ju ett härligt inaktiv att gå till Moffi o morsa på henne.❤
  Kanske gör ju bort mig när jag skriver så här på bloggen, men då får du ”ta mig i örat” , så att det inte upprepas!
  Må allra bäst❤❤
  Massor med varma tankar o kramar/mona

  1. Sandra

   Du får skriva här när du vill så ofta du vill!?

   Ja jag ska försöka komma igen så fort jag bara kan fast jag kan inte säga att jag ser fram emot det direkt… Känns lite jobbigt med Zoe när andra ska ta hand om henne eftersom det är så många grejer som skall göras typ mat, medicin, tassar, pälsen, sår, hennes kliande och motion m m.

   Men fy vad trist att du blev struken men bra att dom utreder hjärtat först.

   Håller tummarna för att det bara var nåt tillfälligt så du kommer till skott med operationen. Trist att vänta…

   Må gott min hjärtevän! ❤❤❤

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.