Min älskade jycke hade inte några konstigheter i lungor och buk!



Jag är så sjuuukt glad!
Tror jag blev 10 kg lättare när den här orosklumpen för röntgenresultatet släppte från min kropp!

 

Jag och mitt stöd, dottern Melanie, for iväg för att röntga Zoe idag och jag försökte ha ett öppet sinne och vara neutral till hela grejen men det gnagde ändå inom mig, att det kanske skulle vara något allvarligt, innan jag fick veta resultatet. 

Men det var inga tumörer eller konstigheter på några organ! 🙂

Visserligen så skall bilderna gås igenom en gång till, ännu noggrannare, men det verkade inte vara något fel på min lilla tuss så det kommer nog inte visa något annat efter den kollen heller. 

Men när veterinären kom tillbaka med resultatet så frågade hon vad Zoe äter egentligen. Hon hade nämligen typ grus i magsäcken och tarmen. What? 
Men när jag tänker efter så tappar hon sina godisar på grusvägen ibland och när hon plockar upp dom så kommer det nog med lite grus emellanåt. Sen har hon en tennisboll som hon får bära runt på i skogen och jag misstänker att det kommer lite skräp därifrån också. Det är tyvärr inte så många grejer hon kan leka med nu när tänderna är trasiga och hålet efter tanden som drogs ut inte är helt läkt än så det blir tennisboll men det är det slut med nu. 

Hon hade faktiskt gått upp i vikt också och det känns ju jättebra!  Det är ju ”lite” problematiskt att väga henne men jag lyckades faktiskt få upp henne på vågen, som står i receptionen, till slut. Detta under det normala tokröjet som vanligt förstås.

Tanken nu är att problemen kan komma från hennes mage och att det kan vara nån typ av irritation i magen/magkatarr. Det kanske påverkas av att hon är så upphetsad och stressad jämt. Vi har ju varit iväg och gjort mycket senaste halvåret och det kanske har blivit för mycket för henne med det ständiga stresspåslaget. Nu tar vi det mycket lugnare och är inte iväg så mycket. 
Sen käkar ju hon gräs hela tiden också och det är ju inte helt optimalt för magen. Hon har ju också en tand som är trasig och som skall åtgärdas och det är väl heller inte speciellt bra att ha ont i den hela tiden. 

Så nu kör vi på med lite magmedicin ett tag så får vi se om det går tillbaka till det normala igen, annars får vi fortsätta att försöka hitta vad som är fel.

Men fy farao vad jag är lättad!!! Älskar min lilla Zoe oändligt!

Skulle aldrig vilja vara utan dig (trots att du är en plåga ibland) och dina tokigheter, din charm (som typ bara en mamma/matte förstår sig på he he) och din kärlek.
Du fyller mitt liv med glädje varje dag och jag är såå glad att jag har dig min lilla tuss. 

 

 

spacer

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.