Jag är så orolig för min älskade hund Zoe!



Efter ännu några turer till veterinären så har vi bara några få olika orsaker till att hon magrat så mycket kvar.

 

Och det är bl a tumörsjukdom. Bara ordet tumör skrämmer skiten ur mig. 

Efter att vi tagit alla prover man kan ta och dom inte visar någonting galet så återstår det bara röntgen av mage och lungor. 

Zoe ser lite trött ut…

Zoes pappa dog bara 5 år gammal av att han hade cancer i stora delar av bröstet tror jag det var och det har jag ju förstås med mig i mina tankar om Zoe nu.
Visst ska man inte måla fan på väggen men vad ska jag måla annars? Någonting med de inre organen måste det ju vara i alla fall och det känns inte bra, inte bra alls.

Jag ser på Zoe att hon är tröttare än vanligt, att hon flåsar mer, att hon har dålig uthållighet m m och trots att hon får dubbel giva av maten så går hon inte upp i vikt.

Mitt hjärta!

Stackarn har ju dessutom dragit ut sin andra tand för några veckor sen och det har ju inte läkt helt än samt att hon har ännu en tand som roten är blottad på, som hon kanske har ont i, så hon är ju inte helt frisk från det heller. Min lilla olycksfågel…
Men det här med tänderna har ju ingenting med magen att göra så att laga dom tillför förstås inget positivt för hennes vikt men det är ju tråkigt/jobbigt för henne med det också.

I morron är det då dags för röntgen!
Kl 14.00 ska vi vara där och jag är glad att vi fick tid så snabbt. Nu vill jag bara att det inte visar några tumörer eller några andra konstiga saker. Jag kommer vara så jäkla orolig i morron! Får ont i magen bara av att tänka på det. Är skiträdd…

Hittar vi inget där så får vi fortsätta att utreda vad som är problemet med hennes vikt.

Jag håller alla tummar och tår för att mitt lilla hjärta inte är allvarligt sjuk!
spacer

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.