Fick ett ryck – anmält mig till instruktörsutbildning

Ja, ibland så blir det snabba ryck!

Har länge tänkt att det skulle vara kul att vara hundtränare men inte sökt såna utbildningar då dom varit för långa och det skulle bli för mycket för den låga kapacitet för lärande som jag har nu.
Eftersom jag har mina stressproblem och mina minnesproblem så blir det alldeles för mycket att gå en hel utbildning på ca ett år med allt pluggande och projekthundar och resor som det skulle bli.

Men nu så har jag hittat en mycket kortare som verkar jättekul! Rallylydnadsinstruktör!
Visserligen blir jag inte hundtränare utan ”bara” rallylydnadsinstruktör men det ska bli jätteroligt.

Utbildningen startar i mars och slutar i maj och då skall jag, om jag klarar examen, vara utbildad för att kunna ha kurs i alla fyra klasser inom rallyn. Känns jättespännande!
Är ju något kul att se fram emot nu mitt i det tråkiga, fuktiga, disiga, dimmiga, gråkalla, leriga och pissiga november.

 

Utbildningen hålls i Stallarholmen, ca 7 mil bort. Visst, det blir en bit att åka men det är bra väg och jag behöver inte åka till Stockholm, som jag hatar, och som jag blir stressad av även om jag hittar hyggligt där. Sen blir det inte så många tillfällen då jag behöver åka iväg för det är bara 6 st heldagar på plats. Resten av tiden så pluggar man mycket hemma, spelar in träningsfilmer, har en projekthund m m.

Känns faktiskt riktigt inspirerande och kul!

spacer

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.