Doftprov på 10 sekunder

Cara klarade sitt doftprov på eukalyptus med raketfart!

 

Jag hade många tankar inför doftprovet då Cara hade varit totalt värdelös dagarna innan.

Vi har inte tränat nosework på väldigt länge och det märktes när jag två dagar innan provet skulle kolla av om Cara kom ihåg vad hon skulle göra. Hon verkade dock inte förstå uppgiften alls utan kollade på allt annat runtomkring. Men, vad i hela! Hon som varit så sjukt duktig förut?

Tyckte också att min eukalyptushydrolat tappat doft och knappt luktade någonting. Påverkade det tro?

Men jag hade inte behövt oroa mig för hon gick bara in och körde och efter bara några sekunder markerade hon rätt kartong. Eftersom hon varit så urdålig dan innan så var jag osäker om det verkligen var rätt kartong. Jag avvaktade lite tills hon markerade ännu mer innan jag sa till domaren att det var just den kartongen som doften var placerad i.

Vilken stjärna hon är!!!

 

spacer

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.