Dog tracks gone bananas

Dog track är ju en rolig app att ha när man skall spåra, eller ska var det i alla fall.

Jag har använt den ett antal gånger med väldigt varierande resultat.

Tyckte att den var bättre de första gångerna jag använde den för då kunde jag ha mobben i fickan och den registrerade vägen ändå men nu vill den inte det alls. Den går verkligen bananas när man inte har den i handen hela tiden, men jag säger lycka till att ha något i handen när man spårar med Zoe. Zoe har nämligen racerfart när hon spårar. Det är järnet hela tiden och hon är stark, jättestark. Finns liksom inte en chans att kunna hantera mobbben i handen. Jag har ju fullt schå att bara stå på benen och hålla emot när hon sätter fart.

Det är som vanligt hennes jättestora upphetsning som gör att hon ligger på som hon gör. Hon tycker ju att det är galet kul att spåra! Tyvärr kan detta göra att hon fuskar ibland eftersom hon har så bråttom och då kan det hända att hon missar någon apport, inte ofta men det händer.

Men så som det ser ut här på bilden blir det när mobben ligger i fickan.
Blått är där jag gått och lagt ut apporterna och rött är där hon gått och spårat. De gröna flaggorna är de apporter som hon hittat och det är alla men det är inte lätt att se om Zoe gått rätt väg, eller hur? Det ser ut som vi har irrat runt precis hur som helst men vi har faktiskt gått helt rätt i spåret. ”Lite” förvirrande ha ha.

Lite tråkigt när man har en app som inte funkar så bra. Det är ändå en betalapp och då förväntar man sig lite mer men jag får kolla upp om det är något jag själv kan göra för att vässa gps:en när den är i fickan.

 

spacer

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.