Inne på tredje dagen av hundvakteriet!



Tredje dagen med vår kompis Ozzy!

 

Han är så snäll Ozzy! Är bara så glad och nöjd hela tiden.?

Efter första natten, då han av naturliga skäl var lite orolig, så är han lugn och fin nu. Han sover hela natten tills jag går upp och ger dom mat. 

Jag var ju väldigt nyfiken på hur Zoe skulle bli när Ozzy varit här i flera dagar och det är skillnad.

Det är stor skillnad på hur dom leker. Nu är det inte skäll och attacklek från Zoe utan dom leker mer på samma villkor. Dom har också slutat springa runt som galningar på tomten som dom gjorde de första dagarna. Såg ju ganska kul ut i och för sig ha ha. Men dom är mycket lugnare nu och är rejält trötta på kvällen.
Nu kan jag t o m klappa Ozzy utan att Zoe blir svartsjuk och ska springa emellan varje gång.

Så jag är verkligen jättenöjd med hur dom uppför sig hittills! Superduktiga!

Nu när jag ser hur positivt det är med en kompis för Zoe så blir jag ännu mer säker på att det är rätt att skaffa en hund till. Jag hade glömt hur härligt det är med energin från två hundar.

Så nu det blir till att fundera på vilken ras det ska vara. Har alltid sagt att det ska vara en Schäfer men jag är inte så säker längre. Jag har också sagt att jag aldrig slulle skaffa en Border Collie till men det kanske blir en sån ändå. Detta för att jag tycker det är jätteroligt att träna och tävla och vill man gå långt och tävla högre upp så är det BC som gäller. Visst, det finns andra raser som också kan, men…

Jag pallar nog inte en röjig och stökig vovve till, det vet jag i alla fall. Så vi får väl se vad det blir.
spacer

2 comments on “Inne på tredje dagen av hundvakteriet!

  1. Gunilla Myrdahl

    Tack Sandra för att vår Ozzy fick bo hos er en vecka på vår semester ?Så lyckat att Zoe o Ozzy kom så bra överens ,o att jag kände mig lugn för att vår älskade Ozzy blev så väl omhändertagen ,o dessutom en hundkompis att busa med ! Sen vi hämtade honom hos dig har han sovit som en stock ??men hoppas vi kan träna lite rallylydnad med Ozzy o även ,träffas för promenader tillsammans ???kram

    1. Sandra

      Det var så roligt så! Dom trivdes så fint ihop och verkade vara nöjda med varandra båda två. Ozzy är alltid välkommen hit!? Ja vi får promenera lite framöver och ni får prova på lite Rallylydnad också. ?? Kram?

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.