Zoe och Ozzy i bilen

Hundvakt i en vecka!



Nu blir det hundvakt i en vecka och det ska bli väldigt intressant!

Zoe och Ozzy

 

Det är Zoes fina kompis Ozzy som kommer och bor hos oss ett tag.
En supersnäll och glad kille som gillar att springa runt och röja med Zoe, vilket inte alla hundar gör. Hon är ju lite för röjig tycker dom flesta.

Främst är jag nyfiken på hur Zoe kommer påverkas av att ha en hund runtomkring sig som leker med henne varje dag, och fler gånger om dagen dessutom.
Det jag undrar är om hennes energinivå kommer att mattas av något? Kroppen blir ju tröttare förstås men kommer det att påverka hennes hjärna något? Eller kommer den som vanligt gå på högvarv? Jag hoppas att det blir lugnare i huvudet på henne eftersom jag tänker skaffa en hund till så småningom och det vore ju jättebra om det påverkar henne positivt och lugnande med en kompis.

Zoe och Ozzy

 

Igår var vi iväg till äldsta dottern med familj och hundarna fick då följa med.
Zoe och Ozzy fick först springa av sig hemma, sen tog vi en promenad när vi var framme och därefter fick dom ligga och pausa i bilen. Bakluckan var öppen mot huset så dom hade oss inom synhåll hela tiden.
Det var inga som helst problem varken i bilen eller att ligga och ta det lugnt en längre stund. Det är bara Zoe som psykar ur när katterna går förbi bilen ha ha. 

Ozzy och Zoe

Första natten nu var väl lite sådär. Ozzy tyckte att han skulle vakta så han skällde rejält när han tycket sig höra något suspekt. Han rantade också runt lite i natt och i morse och var lite allmänt osalig. Jag är ju väldigt lättväckt så det blev lite störning i sömnen men jag får sova middag idag istället.
Tror det blir bättre i natt då han är lite mer van att vara här. Det är inte lätt att sova borta…

 

spacer

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.