Varit och supportat våra träningskompisar på lydnadstävling i Flen!



Det blev inget tävlande för oss i Flen i helgen, tyvärr.

 

Eftersom Zoe inte kunde tävla pga att hon sövdes när hon drog ut tanden för några veckor sen, och det är karenstid på 1 månad på sövningsmedlet, så blev det till att supporta våra träningskompisar Jaana och Nosa istället!

Duktiga Nosa och Jaana som blev uppflyttade!

 

Dom skulle tävla i startklassen med sikte på att ta sig upp till nästa klass, klass 1, den som Zoe och jag nu tävlar i (och som vi kämpar på för att ta oss upp till nästa klass ifrån), och det lyckades dom med också. Jättekul! 
Det var galet varmt så ganska många hundar hade det tufft i värmen och så även ”Nosa” men det blev ändå tillräckligt bra med poäng för uppflyttning. Snyggt jobbat!

 

Själv gick jag mest runt och tog det lugnt utan att ha en galen hund med mig som man behöver hålla ifrån alla andra hundar hela tiden. Ganska skönt faktiskt.
Zoe fick komma ut och kissa och lukta runt emellanåt och det kanske t o m är bra för henne att åka till en tävling och inte tävla utan bara sitta i bilen och chilla. Skönt  för mig utan tävlingsstressen i alla fall.

Zoe tar det lugnt på tävlingen

Zoe

 

Mysig dag med tokfint väder, trevligt sällskap och hundhäng!

 

Nästa gång Zoe och jag tävlar är i Eskilstuna den 5 augusti eller i Södertälje den 6 augusti, eller både och.
Jag råkade felaktigt anmäla oss till Eskilstuna så jag vet inte hur vi gör med den. Det får bli dagsformen som avgör om den blir av. Kanske t o m blir två tävlingar den helgen. Får se…

 

spacer

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.