Hundvakt idag! Lycka för Zoe!



Flera underbara timmar av hundbus!

 

Idag skulle Zoes nya kompis Ozzy få vara hos oss några timmar på dan när hans matte skulle bort.

Zoe o Ozzy

 

Och det går verkligen jättebra! Dom har funnit varandra och leker, springer, brottas hela tiden, nästan. Några pauser blir det förstås men inte några längre stunder. Dom turas om att uppmuntra varandra till lek och även om dom är ganska trötta så röjer dom på.

Ozzy

 

Ozzy har aldrig varit här hos oss själv och såg lite vilsen ut när husse och matte gått men han fann sig snabbt. Han och Zoe lekte väl mest men däremellan gick han omkring på gården och kollade, nosade och kissade ha ha. Ja inte gick det någon nöd på honom. ?

Dom ser ut att ha riktigt roligt! ?

 

Zoe o Ozzy

 

Zoe är ”lite” trött ha ha

 

Ozzy nosar runt

 

Zoe ”lite” trött

 

Zoe sötis

 

Ozzy pausar, en liten stund i alla fall

 

Det är så roligt att två glada och ystra hundar får chans att umgås med varandra så här. Det har ju inte varit mycket av den varan hittills för Zoe men nu får dom ha kul samtidigt som dom bränner av lite överskottsenergi.
Perfekt! ❤?

 

spacer

2 comments on “Hundvakt idag! Lycka för Zoe!

  1. Gunilla Myrdahl

    Så härligt att två hundar som båda saknade kompisar då dom hade samma högaktivitet både Ozzy o Zoe , ozzy mycket nöjd med dagen o matte med , dessutom att Zoes matte o jag har samma intresse för dels våra älskade hundar o liknande hobby med betong konstnärer båda o trivs ihop , vi satsar på forsatta träffar o promenader med våra hundar ! Det var nog meningen vi skulle träffas , sen det att vi bor nära varandra är toppen ! Så lyckat ????

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.