Då har vi träningstävlat igen!

 



Bättre eller sämre på denna träningstävling?

Ja, jag vet inte riktigt…

Tyckte nog det gick hyggligt på några moment, jättebra på några och mindre bra på några.

Som vanligt är det linförigheten där hon ljudar och går för långt fram samt att hon inte fokuserar ordentligt på mig som är problem. Hon är för upptagen av att kolla på omgivningen istället. Sen tycker hon fortfarande att det inte är det roligaste momentet. Rent tråkigt tror jag faktiskt hon tycker.

Sen är det ”rutan” som inte funkar heller. Hon vet att hon ska springa dit men ibland vänder hon tillbaka halvvägs, ibland ställer hon sig på första linjen och ibland gör hon rätt. Det är inte helt befäst att hon skall springa till mitten och stanna på mitt kommando men vi jobbar på stenhårt med det så hoppas jag att det blir rätt till tävlingen om 14 dagar. Tråkigt om man skulle nolla på den för då kan man inte få förstpris, såvida man inte har lyckats fått tior på alla andra moment och det får man inte, jag lovar.

Zoe fint i rutan på andra försöket

En annan sak är att jag är orolig för att hon ska börjar löpa. Då är det helt kört. Man får ju inte tävla med en löptik. Vore ju jättetråkigt nu när vi siktat på just den här tävlingen. Håller tummarna…

 

Det ska bli spännande att tävla ute första gången i den nya klassen. När vi körde inomhus i januari gick det ju inte bra, ganska dåligt mer exakt, men jag hade inga större förhoppningar där för jag visste att det skulle vara jättesvårt för henne.

Men nu hoppas jag på mycket bättre resultat! ? Positivt tänkande!
spacer

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.