Zoe – En bakslug liten hund



Ja hon är en tänkande jycke min lilla tös!

 

Hon brukar ibland plocka upp saker från golvet när jag tappar något eller om något ramlat ner och så får hon en godis (matbit) som tack för hjälpen. Här är det med leksaker

Men ibland finns det inget att plocka upp men Zoe är i alla fall sugen på en godisbit, och då, då får man tänka till, eller hur?

Då gäller det att vara företagsam, tänker Zoe. Man letar runt lite och ser om det inte finns någon liten enda sak att hämta och ge till matte. Och tänk! Ligger det inte strumpor där i soffan (eller på stolen eller var som helst)? Spelar väl ingen roll att dom inte ramlat ner på golvet för man kan väl hämta ändå och byta mot en godis hos matte?

Zoe hämtar strumpor

Godis tack!

Sagt och gjort! Jag sitter och tittar på matte en stund, tänker Zoe, och så låtsas jag som ingenting och bara sådär så går jag och hämtar strumporna där på soffan. Blir mumsigt med en godis!

Det roliga är att när jag väl tagit emot strumporna och lagt dom på en stol bredvid mig så smyger hon förbi mig och hämtar dom igen och kommer med samma strumpor än en gång och ser helt oskyldig ut som om hon har varit jätteduktig och hittat nya strumpor och vill byta mot en godisbit. Och jag ger henne faktiskt en ny godis för jag tycker det är smart gjort och att det är bra att hon tänker själv.

Grejen är att hon kan upprepa det här flera gånger om man inte tar bort strumporna helt ha ha.

Hon är så sneaky ibland men så rolig och påhittig. Hon är helt enkelt väldigt charmig! ❤

spacer

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.