Rallylydnad hemma på gården



Om man vill öva hemma så får man fixa
förutsättningarna själv!

Sagt och gjort!

Googlade runt för att kolla hur andra hade gjort när dom skulle träna rallylydnad hemma och snubblade över den här smarta varianten. Små rallyskyltar i CD-fodral. Smart va?

Alla skyltar finns ju att skriva ut från nätet och så printar man ut dom så dom passar perfekt i CD-fodralen. Sen är det bara att öppna fodralet, sätta in den lilla rallyskylten framför originalbilderna, och ställa det som en kon typ, eller ett tak, på marken, gräsmattan, golvet eller var man nu väljer.
Supersmart!
Att jag dessutom hade en diger samling med gamla CD-skivor som jag skulle kasta eller skänka iväg till någon välgörenhet (vilket år som helst ha ha) gjorde ju saken ännu mer perfekt för mig.

Sen skriver man ut olika banor. Det finns massor färdiga rallylydnadsbanor att hämta på nätet och det finns även instruktioner till skyltarna att hämta, allt gratis.

Rallylydnadsskyltar på gården

 

Jag har även skrivit ut skyltarna i det vanliga stora formatet samt laminerat dom men sen hade jag ju inga skylthållare till dom, och jag är för snål för att köpa dyra nya, så dom skyltarna har bara blivit liggande.
Kanske kommer jag på något smart sätt med dom också men tills vidare får dom väl ligga kvar där.

Vi gick ju på rallylydnadskurs för ett tag sen och har inte tränat mycket rally sedan dess men tänkte ta tag i det nu när det börjar bli bättre väder, som jag innerligt hoppas håller i sig.

spacer

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.