Vem vill träna hundmöten med en röjig schäfer

Typ ingen…

 

Det är ju svårt att träna på skarpa lägen när man inte har möjlighet till det.

Folk är inte så sugna på det, eller har inte tid, eller har inte lust, eller vill inte traggla med sånt, eller nåt… Ja det spelar ingen roll för det är bara att konstatera att dom inte vill.
Det är synd. Jag vet inte om det skulle hjälpa men det skulle ju inte bli sämre i alla fall. Skulle vara kul att prova.

Nån gång då och då har vi promenerat tillsammans med en tjej som har två schäfrar men hennes ena hund är väldigt hetsig och ”på” så Zoe blir ännu mer uppstissad än vanligt och det är ju inte bra.
Hon är ju rolig min lilla tös. Vid något tillfälle har Zoe fått leka med hennes 1-åriga hane men då är hon helt plötsligt inte speciellt intresserad av att leka, då när hon väl får. Knäppgök!

Zoes kompis

För länge sen gjorde jag ett inlägg på vår hundklubbs facebooksida där jag efterfrågade en lekkamrat till Zoe. Ingen svarade… Men vem vet. Vi kanske är ökända i hela området ha ha?

Men jag tänkte att jag nu kanske skulle göra ett inlägg på Södertälje brukshundsklubbs sida. Kanske något större chans att hitta nån där?
Men sen blir jag rädd att kanske flera svarar och så ska man välja ut någon och typ dissa de andra som har erbjudit sig. Känns ju taskigt. Oj, va jobbigt det blev nu, och så kommer jag inte till skott idag heller.

Men jag tror att Zoe skulle behöva en kompis att få leka och ha kul med och få möjlighet att bränna av energi som bara hundar kan göra tillsammans. Finns inga möjligheter att som matte ge henne samma glädje och röj som en annan hund kan ge henne.

Men jag har för länge sen accepterat att ingen vill ”hänga” med oss! Det är ju som det är.
spacer

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.