Cara och jag fixade uppflytt!

Puss min lilla stjärna!

Tävlingen i Nykvarns hundhall blev precis så bra som jag hoppats att den skulle bli!
Vi fick ihop 160,5 poäng vilket precis räckte till uppflyttning till nästa klass, klass 1.
Det var så roligt och jag var sååå nöjd med lilltösen. Mungiporna ville bara vara uppe hela tiden. Slutade nästan aldrig att le.

Visst hade jag funderingar på hur det skulle gå, och allra mest i fjärrdirigeringen då som inte har funkat så bra men jag behövde inte vara orolig för den funkade, ganska bra t o m. Däremot så funkade inte sitt under marsch så bra som det brukar men vi nollade inte i varje fall.

Resultat och lite gott för uppflyttet!
Protokoll med kommentarer.
Fin slutkommentar! ”Trevligt ekipage med tanke på ung hund”.

Det var så skönt att tävlingen inte började förrän 10.15 med anmälan 9.45 så att jag slapp kuta upp vid 5 som det har varit ibland när jag varit iväg och tävlat med Zoe. Nackdelen var att vi var sist av 22 tävlande så vi startade inte förrän kvart över tolv så det var mycket väntande i bilen för Cara även om vi var ute på en promenad halvtid.

Är glad att min träningskompis Jaana kom och tittade och peppade och filmade. Gulle hon! Det är ju mycket roligare med sällskap för det blir mycket dödtid under tävlingar.

Nu tänker jag att Cara och jag börjar träna klass 1 momenten så får vi se om vi hinner starta den klassen i år men jag kommer nog anmäla oss till fler startklasser under tiden, bra att träna och skaffa erfarenheter, på tävlingar, och får vi tre godkända så får man diplom.
Hoppet upp till nästa klass är dock stort. Det är många fler moment och dom är mycket svårare än i startklass så det tar nog lite tid att sätta dom. Flera har vi inte påbörjat alls.


Så nu kommer ju både Zoe och Cara tävla i klass 1. Blir jobbigt att starta med två hundar i samma tävling ha ha.

Gud vad du hänger på mig matte…
spacer

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.