Kurs i helgen – ”Lugn och fokuserad hund”

Ja, då är det ännu en kurs på gång!

Denna kurs hålls hos Södertälje lokala kennelklubb nu in helgen den 17/18 november, och det ska bli jätteintressant. Två dagar blir det och jag har ett problem. Var ska hundarna vara?
Söndag kanske någon kan passa dom men lördagen är ingen hemma och jag skall på innebandymatch direkt efter kursen så det blir alldeles för långt för Zoe att vara hemma. Samtidigt vill jag inte att dom skall sitta i bilen en hel dag så jag vet inte riktigt hur jag skall lösa det men får väl hitta på något.

Cara bara en liten plutt!

Jag har ju gått på ett antal kurser/föreläsningar om hundar med reaktivitet, stress och upphetsningsproblem, och visst, jag har fått med mig något litet från alla kurser men inte något som egentligen har ändrat något större i min vardag för Zoe och mig så jag hoppas att denna kurs kan tillföra lite mer.
Dom som har gått denna kurs förut säger att den är jättebra och boken som kursledaren Åsa Jacobsson har skrivit skall också vara jättebra. Så vi får se?
Hoppas innerligt att jag får med mig något som kan hjälpa mig med Zoes upphetsningsproblem.

Det är så roligt att gå kurs men jag önskar verkligen att jag kom ihåg allt jag lärt mig (skulle ha lärt mig om jag kom ihåg det) men tyvärr gör sig minnesproblemen påminda och det mesta ramlar ur fort, även om jag antecknar.
Naturligtvis kan jag gå tillbaka till anteckningar och kompendier men jag kommer ju knappt ihåg vilka kurser jag gått ha ha. Inte bra… men jag antecknar på och kanske något är väldigt speciellt så det fastnar direkt ändå, och det vore väl super men, men, jag är lite skeptisk.

 

 

 

spacer

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.