Skön och hyfsat lugn promenad i skogen, faktiskt…



zoe i skogen

 

Ja, tänka sig! Det var ganska sansat på promenaden idag!

Det är ganska ovanligt. Hon brukar hetsa och ligga på mest hela tiden så att jag får uppmana henne att hon ska stanna, inte dra, inte springa på mina fötter m m. Men idag var det typ en ”vanlig” promenad, så vanlig som vi nu kan ha i varje fall.

zoe i skogen

 

Hon har faktiskt inte varit riktigt sig själv de senaste två dagarna. Hon har varit mer lugn och något mindre hetsig. Jag undrar om det är löp på gång eller om det kanske är vädret som äntligen blivit varmare som påverkar.

Vi skall iväg och träna i hundhallen senare idag så får vi se om hon är lika tom i bollen som hon var på träningen igår. Hon var helt frånvarande. Fattade inte eller sket i kommandona jag gav henne. Jag ska kanske göra lite fler roliga grejer där idag så hon inte kopplar ihop hallen med bara träning och prestation. Vore tråkigt om hon skulle tappa sugen på att vara där.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Var iväg till hallen och tränade och hon var inte lika borta idag utan mer som vanligt, alltså fullt ös medvetslös….

Fast vad man är insnöad på sitt sätt. Nu när Zoe inte var på hugget nån dag här så blev det jättekonstigt att träna tycker jag. Fick liksom en smak på hur det kan vara att träna en inte så jättemotiverad hund. Jag som är så van vid min lilla röjflicka som är ”på” hela tiden tyckte faktiskt att det blev lite trist när hon inte hade motivationen att träna.

Det är ju så att jag gillar Zoes röj men inte till 100%. Om det skulle vara 25% mindre röj då skulle allt vara helt perfekt!

Fast hon är perfekt ändå min lilla tös!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

spacer

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.