Nytt tjänstetecken och ny apport till Zoe, och ”bus”



Nu ska Zoe bli fin när hon skall ut och söka!

Zoes tjänstetecken

 

Ett av de senaste inköpet till Zoe är det här fina tjänstetecknet med hennes namn insytt på ryggen. Ursnyggt om ni frågar mig!
Så nu kommer hon både att synas väl och vara snygg när hon skall ut och söka i skogen eller för den delen köra uppletande var som helst.

Jag kommer att får ändra lite då Zoe är lite liten för att vara schäfer så jag kommer att få sy in resåren som sitter om halsen några cm eftersom det var lite för stort men det är nog snabbt gjort.

metallapport

 

När jag ändå var i shoppingtagen så köpte jag en metallapport också. Har länge tänkt att köpa en sån för i högre klasser använder man metallapport och då är det bra om man börjar att introducera den tidigt, men dom är så dyra så jag har därför avstått men nu hittade jag den här shoppen på webben där det var bra pris på den. Och då slog jag till!
Shoppen heter Loboo, hade aldrig sett eller hört talas om den förut, men det verkar vara ett bra ställe att handla på. Dom erbjuder sydda tryck (säger man så?) på grejerna till bra priser också.

Nu skall vi se om Zoe ens försöker tugga på apporten. Kommer nog inte vara så kul.
Jag har provat en gång förut med en metallapport till henne och hon spottade ut den direkt men sen lärde hon sig snabbt att hålla den, en stund i alla fall. Hon tyckte nog inte den var så mysig som sin vältuggade träapport.

 

kampleksak med fluff

 

Men såklart skall man, ur Zoes synpunkt varje fall, inte bara köpa tråkiga saker så det blev ett ”bus” också. Och, oj vilken ”bus” sen. Kampleksak med fluff. Blir inte bättre. Zoe ääälskar den! : )

Alltid lite roligt med nya grejer, eller hur!
Nu för tiden blir det dock bara nya grejer till Zoe, eller hundkläder till mig. Min vanliga garderob är flera år gammal och allt (det lilla som finns) är antingen lite sunkigt, tråkigt, omodernt men framför allt ”gammalt”, ja, sen är ju allt är relativt förstås. Mina jeans är fem år gamla och det är i princip de enda byxor jag använder när jag är civilklädd, alltså inte hundklädd ha ha.

Jag har liksom helt tappat intresset för kläder. Tyckte det var roligt för många år sen men nu är jag mest med hunden och är inte road av att gå ut eller gå på fest och sånt och behöver därför inte bry mig så mycket om hur jag är klädd. Men det är ju klart att lite fräsch skulle jag vilja känna mig, emellanåt i varje fall.
Får nog göra ett ryck nån dag (har jag iofs sagt i flera år) och gå ner på stan och handla på mig lite fina kläder. Fast det är ju så att jag inte tycker att det finns några fina kläder heller. Blir ju naturligt att jag inte köper något då förstås även om jag är skulle vara nere på stan ibland.

 

spacer

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.