Zoe tränar rutan

I morron tävlar vi i lydnaden igen efter uppehållet



Våra sista två tävlingar var ju skitdåliga helt enkelt men nu försöker vi igen!

Efter ett uppehåll sedan midsommarveckan då vi gjorde två av våra sämsta prestationer någonsin på lydnadsplanen (vilket jag tror/hoppas berodde på att hon var skendräktig) så skall vi tävla två gånger den här helgen. I Eskilstuna på lördagen och i Södertälje på söndagen.

Lite balansträning

Lite balansträning

Jag hade inte planerat att tävla i Eskilstuna egentligen men råkade på nåt vis lägga den i varukorgen i tron på att det var en annan tävling, virrade till det som vanligt ha ha. Men det är väl bara att köra på.

Vi hade privatträning för Mattias Lövgren i onsdags, vilken var väldigt givande, och så körde vi igenom hela programmet igår vilket gick jättebra (apporteringen var skitbra?) så jag hoppas, hoppas verkligen att vi kan göra bra ifrån oss i helgen.

Lite parkour!

Men som vanligt är jag ju mest orolig för allt runtomkring vilket stressar mig mycket men gubben min följer med i morron så Zoe slipper sitta och ladda i bilen när jag anmäler oss och går banvandring i alla fall. 

Jag tänker att jag ska försöka vara lite roligare som matte, kampa lite och vara ännu mer uppmuntrande, för att hon ska välja mig istället för massa andra grejer och se om det blir ett lyckat drag. Hoppas bara att hon inte har en sån där hysterisk dag som hon har ibland.

Spännande och kul ska det bli och vi gör så gott vi kan!

Men jag börjar bli senil tror jag. Måste skriva hålltider för att ha koll ha ha.

 

 

spacer

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.