2018 – Nytt år – Nya mål – Ny hund



Ja, det är så jag tänkt för 2018!
Ny hund (förhoppningsvis, är ju inte helt spikat än) och nya mål för Zoe och mig!

 

För mig kan hela nyårsfirandet passera på en sekund. Har aldrig varit någon fan av högtider och nyår för mig är bara ett bevis på att man kommer att bli ett år äldre vilket ju inte är något att fira i min ålder ha ha. Eller?

Så när nyåret närmar sig så kommer jag att stänga in mig och Zoe i sovrummet med neddragna persienner och tv:n på högt, och kanske lite gott att äta också för både henne och mig. Allt för att slippa dessa jävla raketer, otyg om jag får säga. 
Det är nog det mysigaste sättet för oss att ”fira” in nya året på och jag klagar inte. Passar mig perfekt!

Visserligen är Zoe skottfast men det gäller ju endast skott och det går inte att jämföra med tjutande, lysande raketer och smällare som skjuts av i såna mängder att det knappt går att urskilja att det smäller utan det blir såna mängder oljud på en och samma gång, under en lång tid, att det inte går att likna vid ett skott.
Jag vill inte på något sätt riskera att Zoe blir rädd för höga ljud. Skulle vara väldigt olyckligt för en hund som är så lättstressad som Zoe. Nej, det riskerar jag inte.
Förra nyår spenderade vi i Sundsvallstrakten, ute på vischan nånstans, i bilen på väg till Umeå så då var det inga som helst problem för Zoe med det lilla oljudet som hördes genom bilen även om vi också såg raketer.

Sen tycker jag att det vore mycket bättre att spendera alla dessa pengar som bara går upp i rök på ett bättre sätt. Varför inte på välgörenhet?

Som vanligt känns det som om jag är kärringen mot strömmen ha ha men vem bryr sig. Det är sån jag är!

 

Så lite tankar och mål för 2018:

Läs mer här om mina och Zoes gemensamma mål i träning
Läs mer här om mina egna mål för att förbättra mig som tränare och ledare för mina hundar
Läs här om den nya vovven

 

spacer

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.