Skjuter upp rotfyllningen på Zoe




Ja, det blev så mycket strul med allt så jag tyckte det var
bäst att göra så

Eftersom Zoe börjat löpa så tänkte jag att man kanske kunde tidigarelägga hennes rotfyllning så blir karenstiden och löpet samtidigt

Så jag ringde upp Mälarhöjdspraktiken och frågade om dom hade någon tid snart men dom hade tyvärr ingen tidigare tid. Okej… då tänkte jag att det kanske är lika bra att senarelägga tiden istället. Så vi kom fram till en tid efter midsommar. Då kommer vi bara missa en tävling som jag inte ens vet om jag skulle anmäla oss till.
Visst det är inte optimalt att vänta kanske men har hon haft den där tanden så där trasig ända tills nu så klarar den sig nog två månader till också. Den är ju inte trasig, trasig utan det är en flisa som gått av så för Zoes del just nu är det inga som helst problem.

Det blev så många grejer nu i vår med kursen, träningar, doftprov, kennelläger m m så det känns ganska skönt att jag sköt upp rotfyllningen.
En grej mindre att tänka på för teflonhjärnan Callin ha ha. Kan bli overload annars…

Håller på att kolla upp en uppletandetävling och några träningstävlingar också.  Skulle vara kul att gå en fortsättningskurs i Nosework också men jag tror inte vi kan få in den in schemat.
Vi är överallt nu!
spacer

Leave a reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.